MediaWatch

Mofibo sætter kurs mod Holland

E-bogtjenesten Mofibo er klar til at lancere i Holland som næste led i den planlagte europæiske ekspansion.

Telemillionæren Morten Strunge melder klar til næste skridt i udrulningen af e-bogtjenesten Mofibo, skriver Børsen.

For et år siden åbnede Mofibo op for svenske kunder og inden nytår forventer tjenesten at lancere i Holland.

"Vi har øget vores budgetter markant og gør os klar til at komme ind i Holland, som er næste skridt på rejsen for Mofibo. Vi er rigtigt langt i planerne og har holdet på plads, så det bliver før nytår," siger 29-årige Morten Strunge, der i sin tid stiftede teleselskabet Onfone, som TDC købte i 2011 for 300 mio. kr.

Mofibo har i dag været to år på det danske marked. Bogklubben bygger på en abonnementsmodel, hvor læserne for 99 kr. om måneden får adgang til ca. 45.000 bøger.

Der er dog stadig et stykke vej til sorte tal på bundlinjen. I det seneste regnskab, for 2013/2014, havde firmaet et underskud på 16,9 mio. kr. Ifølge Morten Strunge er forretningen dog optimeret siden og ville kunne løbe rundt, "hvis vi stoppede med at løbe så stærkt", siger han til Børsen.

Mofibo er finansieret af Mortens Strunge selv, banklån samt indskud fra venturefondene Seed Capital og Sunstone Capital.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs