MediaWatch

Dealsite er gået konkurs

Dagensbedste.dk, der står bag flere tilbudssites, er lukket og under konkursbehandling.

Markedet for dealsites får en spiller mindre. Tilbudssiden dagensbedste.dk, der lukkede ned i går, er gået nedenom og hjem og er under konkursbehandling i ved Sø- og Handelsretten. Det skriver Finans.

Dagens Bedste har været under hård kritik, efter sitet holdt op med at betale flere leverandører, herunder Larsen Hotel og Kroferie, der som modsvar valgte at afvise de værdibeviser, som dagensbedste.dk fortsat videresolgte til kunderne.

Konkursbegæringen kom allerede fredag 9. oktober. Dagen forinden blev sitet frataget kvalitetsstemplet e-mærket for overtrædelse af retningslinjerne for god e-handel.

Også de andre tilbudssider under Dagens Bedste som savemyday.dk, der blev lanceret med Metroxpress i sin tid, mydeal.dk og megarabat.dk, er lukket ned, skriver Finans. Her bliver besøgende mødt med teksten:

"Kære Kunder, Vi har i øjeblikket tekniske problemer, vi beklager fejlen."

Ejeren af Dagens Bedstes er Peter Post Lundsgaard, der bl.a. er tidligere direktør for Jubii, som han sammen med en lille håndfuld investorer købte i 2008 af tyske Lycos. Han forlod direktørposten året efter og i 2010 forlod han også bestyrelsen i Jubii.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs