MediaWatch

Dealsite er gået konkurs

Dagensbedste.dk, der står bag flere tilbudssites, er lukket og under konkursbehandling.

Markedet for dealsites får en spiller mindre. Tilbudssiden dagensbedste.dk, der lukkede ned i går, er gået nedenom og hjem og er under konkursbehandling i ved Sø- og Handelsretten. Det skriver Finans.

Dagens Bedste har været under hård kritik, efter sitet holdt op med at betale flere leverandører, herunder Larsen Hotel og Kroferie, der som modsvar valgte at afvise de værdibeviser, som dagensbedste.dk fortsat videresolgte til kunderne.

Konkursbegæringen kom allerede fredag 9. oktober. Dagen forinden blev sitet frataget kvalitetsstemplet e-mærket for overtrædelse af retningslinjerne for god e-handel.

Også de andre tilbudssider under Dagens Bedste som savemyday.dk, der blev lanceret med Metroxpress i sin tid, mydeal.dk og megarabat.dk, er lukket ned, skriver Finans. Her bliver besøgende mødt med teksten:

"Kære Kunder, Vi har i øjeblikket tekniske problemer, vi beklager fejlen."

Ejeren af Dagens Bedstes er Peter Post Lundsgaard, der bl.a. er tidligere direktør for Jubii, som han sammen med en lille håndfuld investorer købte i 2008 af tyske Lycos. Han forlod direktørposten året efter og i 2010 forlod han også bestyrelsen i Jubii.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs