MediaWatch

CBS: Apple forhandler om streamingtjeneste

Apple kan være på vej med en ny streamingtjeneste, siger topchef for CBS, der også taler med den amerikanske teknologikæmpe.

Foto: Mark Lennihan/AP/POLFOTO/arkiv

Markedet for streaming kan blive endnu mere tætpakket. Apple er nemlig ifølge topchefen for tv-selskabet CBS i forhandlinger med flere indholdsleverandører. Det skriver Adage.com med henvisning til Bloomberg.

"Apple har samtaler med alle om at lave deres egen streamingtjeneste. Vi har haft disse samtaler, og det samme har de andre selskaber. Tror jeg på, at der kommer til at ske noget? Sandsynligvis, men jeg ved ikke hvornår," siger CBS-topchef Les Moonves ifølge Adage.com til Bloomberg.

Han fortæller videre, at CBS ikke kun forhandler med Apple om at levere indhold til en streamingtjeneste, men også med selskaber som Facebook og Netflix.

Rygterne om en streamingtjeneste har været undervejs i nogen tid. Lanceringen er ifølge Bloomberg udskudt til 2016. Det er forhandlinger med tv-selskaber, herunder CBS og 21th Century Fox, der tidligere på året fik Apple til at udskyde planerne.

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs