MediaWatch

CBS: Apple forhandler om streamingtjeneste

Apple kan være på vej med en ny streamingtjeneste, siger topchef for CBS, der også taler med den amerikanske teknologikæmpe.

Foto: Mark Lennihan/AP/POLFOTO/arkiv

Markedet for streaming kan blive endnu mere tætpakket. Apple er nemlig ifølge topchefen for tv-selskabet CBS i forhandlinger med flere indholdsleverandører. Det skriver Adage.com med henvisning til Bloomberg.

"Apple har samtaler med alle om at lave deres egen streamingtjeneste. Vi har haft disse samtaler, og det samme har de andre selskaber. Tror jeg på, at der kommer til at ske noget? Sandsynligvis, men jeg ved ikke hvornår," siger CBS-topchef Les Moonves ifølge Adage.com til Bloomberg.

Han fortæller videre, at CBS ikke kun forhandler med Apple om at levere indhold til en streamingtjeneste, men også med selskaber som Facebook og Netflix.

Rygterne om en streamingtjeneste har været undervejs i nogen tid. Lanceringen er ifølge Bloomberg udskudt til 2016. Det er forhandlinger med tv-selskaber, herunder CBS og 21th Century Fox, der tidligere på året fik Apple til at udskyde planerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jyllands-Posten skærer millioner af printsider væk, nye tal gør status over tv- og streaming-forbruget, og forskere giver tips til kunstig intelligens i medievirksomheder. Vi gennemgår de saftigste historier på MediaWatch i uge 49 lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs