MediaWatch

Topliga lancerer fodboldstreaming i sin officielle app

Den italienske Serie A går uden om mellemhandlerne og viser tre udvalgte kampe hver weekend via ligaens egen app.

Billede fra weekendens kamp mellem Juventus og Genoa. | Foto: Tano Pecoraro/AP/Polfoto

Midt i de uafklarede forhandlinger i Danmark om rettighederne til at vise live-fodbold fra den spanske La Liga, den engelske Premier League og den italienske Serie A lancerer sidstnævnte nu et streaming-tilbud selv. Det skriver ESPN.

Den italienske fodboldligas officielle Serie A-app går nu i luften med streaming af tre udvalgte kampe hver weekend. Hver kamp vil blive suppleret af en ekstra skærm med statistik om kampen og hver enkelt spiller samt op- og nedtakt.

"Tiltaget er målrettet unge mennesker, der elsker at se fodbold og bruge ny teknologi," siger præsident for Serie A, Maurizio Beretta, til ESPN.

App'en er gratis den første måned efter lanceringen, men hver kamp vil fremover koste et fast beløb på 2 euro, svarende til næsten 15 danske kr., mens køb af alle tre kampe koster 3,99 euro.

Ekstra Bladet som ny rettighedsspiller

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs