MediaWatch

MTG slår igen mod adblockere

Brugere, der har installeret adblocker, får forringet deres oplevelse på MTG's sportssites. "Helt naturligt," lyder det fra digital direktør.

Foto: Martin Rickett/AP/Polfoto

"Vi kan se, du har en adblocker installeret. Vi er afhængige af reklameindtægter for at kunne blive ved med at levere gratis sportsindhold. Videoen vil derfor blive vist i laveste kvalitet."

Den besked møder de brugere, som vil se et videoklip på MTG's sportsites, eksempelvis tv3sport.dk, og som samtidig har installeret en adblocker. Adblockeren har den effekt, at de får en hjemmeside til at fremstå uden annoncer. Programmerne fjerner også de reklamevideoer, som typisk går forud for et videoklip på diverse hjemmesider, de såkaldte prerolls.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs