MediaWatch

Mediechefer: Ingen garanti mod kopiering på viral-sites

Chefredaktørerne bag tre af de danske viralsider, der henter størstedelen af indholdet fra udenlandske medier, kan ikke garantere, at der ikke finder kopiering sted, ligesom det er set i Norge.

Skærmdump fra Egmonts viral-site Superlike

I sidste uge lukkede og slukkede den norske erhvervsavis Dagens Næringsliv viral-sitet Bisbuzz efter kun ni måneder. Lukningen fulgte kort efter, at det norske fagblad journalisten.no havde afsløret, at Bisbuzz havde bragt flere artikler kopieret fra internationale medier.

Ifølge det norske firma Medialounge, der har gravet eksemplerne fra Bisbuzz frem, som journalisten.no omtalte, er eksemplet ikke enestående. Som MediaWatch skrev i går, har Medialounge igennem to måneder tjekket indholdet på et udvalg af skandinaviske viral-sider og fundet eksempler på copyrigt-brud bredt på de sites, de har kigget på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs