MediaWatch

Time Inc. vakler efter første leveår

Regnskab for andet kvartal viser tilbagegang et år efter udskilningen fra Time Warner. Time Inc. fortsætter planer med at brede sig på flere platforme og varsler paywalls.

Time Inc. oplever fortsat udfordringer, efter selskabet blev udskilt af Time Warner i juni 2014. Regnskabet for andet kvartal i 2015 viser et fald i indtjeningen på 30 mio. dollars mod 33 mio. dollars året før. Omsætning faldt med 6 pct. til $773 million forårsaget af et fald i anonncesalg på ni pct. og et fald i salgsomsætning på to pct.

Time Inc. udbyder en række vægtige printmagasiner i form af Time, Fortune, Entertainment Weekly, Sports Illustrated og People. De udgivelser skal nu i endnu højere grad have et liv online og være mere end blot tekst.

"Vi udvider vores brands og platforme overalt, hvor folk ønsker at opleve dem. Vi har fuld tiltro til vores plan om en fundamental omstrukturering af vores forretningsmodel og dermed gøre selskabet klar til at vokse," siger Joe Ripp, bestyrelsesformand og adm. direktør for Time Inc, ifølge the Hollywood Reporter.

Han melder samtidig, at Time Inc. vil indføre paywalls på samtlige mediers hjemmesider senere i år. Allerede i maj blev der indført en paywall på Entertainment Weekly.

 

Mere fra MediaWatch

Koda opponerer mod ny musikpolitik i DR

Nye retningslinjer i DR betyder, at kommercielt udgivet musik som udgangspunkt ikke længere skal bruges i programmer. Men public service-stationen bør have fokus på andet end katalog-musikken, mener Kodas adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs