MediaWatch

Ekstra Bladet klar med nyheder på armbåndsuret

Danskere kan nu læse Ekstra Bladet på Apples smartwatch. Det handler om at fange brugerne hurtigt, når de tager ny teknologi til sig, siger chef.

Foto: PR, Jes Roger Petersen

Apple Watch har endnu til gode at blive lanceret i Danmark. Flere har imidlertid et eksemplar af Apples ur, og de kan nu fornøje sig med nyheder fra Ekstra Bladet. Det skriver mediet i en pressemeddelelse.

App'en giver ifølge Ekstra Bladet et overblik over forsiden på eb.dk, dagens mest læste nyheder og de seneste sportsnyheder.

"Vi er Danmarks største digitale nyhedsmedie med omkring 900.000 daglige brugere, og vi har altid haft fokus på at være med helt fremme, når vores brugere begynder at bruge ny teknologi. Ekstra Bladet har høstet stor succes med at have været tidligt ude og præsentere nyheder på pc'en og mobilen, og nu er vi det første danske nyhedsmedie med en app til Apple Watch," siger Anders Refnov, ledende digital redaktør på Ekstra Bladet, i en pressemeddelelse.

Ekstra Bladet ønsker ikke at sætte tal på et succeskriterium for den nye app. Mediet vil først få en bedre fornemmelse af, hvor udbredt Apple Watch bliver på det danske marked.

Også Berlingske kigger på at udvikle nyhedsformidling på de nye smartwatches. Det sker i samarbejde med to specialestuderende fra Aarhus Universitet og den jyske trykkerivirksomhed Stibo, der har afsat en pulje til innovationsprojekter inden for medieområdet.

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs