MediaWatch

Manden med mere end 200 mio. læsere

På tre år er Huffington Post gået fra 30 mio. til mere end 200 mio. læsere - og fra ét til 15 lande. Mød adm. direktør Jimmy Maymann i et interview om ledelsesstil, personlige drømme, jobtilbud og betydningen af et dansk pas i en global medieverden.

NEW YORK

Bygningen på 770 Broadway i hjertet af New York er lige så prætentiøs, som det modsatte egentlig gør sig gældende for Jimmy Maymanns kontor på (beskedne) fjerde sal. Godt nok er det et hjørnekontor, og møblerne er lækre, men rummet er ikke større end de kontorer, man ellers passerer på gangen til det sted, hvor danskere, der står i spidsen for Huffington Post, hører til.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs