MediaWatch

Medie: Nu har Facebook også musikambitioner

Facebook har ambitioner om at lancere en streamingtjeneste med musik, der kan konkurrere med Spotify, Tidal og Rdio.

Facebook rumler med planer om at lancere en musikstreaming-tjeneste, der kan konkurrere med Spotify, Tidal, Rdio og Apple Music, skriver det engelske musikmagasin Music Ally ifølge dr.dk

Music Ally har kun oplysningerne fra anonyme kilder i Facebook, men det giver god mening, hvis Facebook også vil ind på det område. Facebook har allerede udvidet med nyheder, beskeder, betaling, fotos, Internet of Things og flere funktioner.

Facebook er ifølge Music Alley også langt i udviklingen af en videotjeneste, men med fokus på musikvideoer.

Officielt: Apple klar med konkurrent til Spotify 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs