MediaWatch

Saxo Bank-milliardær køber sig ind i dansk medie

Danske Newsio får stifter og medejer af Saxo Bank Lars Seier Christensen i ejerkredsen. Han har købt 20 pct. af nyhedstjenesten.

Lars Krabbe/Polfoto/arkiv
Lars Seier Christensen, stifter af Saxo Bank Foto: Lars Krabbe/Polfoto/arkiv

På nyhedssitet Newsio kan brugerne filtrere i nyhedsstrømmen, så man bliver præsenteret for de nyheder, der lever op til éns foruddefinerede præferencer.

Det lyder angiveligt som en god ide i ørene på Lars Seier Christensen, medejer og stifter af Saxo Bank. Han har i hvert fald købt sig ind i Newsio og sidder nu på 20 pct. af selskabet. Det skriver Berlingske Business.

"Jeg er selv meget interesseret i nyheder generelt. Jeg syntes, beskrivelsen af produktet og udviklingen i et meget tidligt stadie opfylder nogle behov, jeg kan genkende fra mig selv. Hvis det gælder for mig, gælder det nok også for andre mennesker, der har et lignende forbrugsmønster af nyheder," siger Lars Seier Christensen til Berlingske Business.

Han ønsker ikke at sætte beløb på investeringens størrelse, men fortæller, at det ikke er en "stor investering".

Bag Newsio står iværksætterne Thomas Heltborg Juul og Sillias Poulsen. De har erfaring fra bl.a. Better Place, Børsen og reklamebureauet Evry.

Ifølge en pressemeddelse fra Newsio er forretningsmodellen i første omgang at skabe et "godt produkt, som brugerne vil elske og tjen penge senere".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere