MediaWatch

Finans "holder planen" - men holder igen med tallene

Fem måneder efter lanceringen af JP/Politikens erhvervssatsning Finans melder sitet om 20 pct. mere trafik. De officielle tal lader vente på sig, men er på vej - salgstal kommer der ikke ud af huset.

Fem måneder efter Finans erstattede det tidligere EPN og samtidig forsvandt fra de officielle trafikmålinger i Danske Medier, er der stadig ingen officielle tal for, om Finans som det tidligere EPN har holdt positionen som det mest besøgte erhvervssite.

Det skyldes ifølge direktør for Jyllands-Posten, Claus Hovge Andersen, at Danske Mediers målemetode ikke duer til Finans i forhold til at registrere sidevisninger. Det skyldes, at Finans er bygget op med ”infinite scroll”, hvor artiklerne ligger i forlængelse af hinanden, og læseren kan gå i gang med den næste artikel fra buffetten alene ved at scrolle. De behøver ikke klikke, som er det, der udløser en sidevisning i Danske Mediers målemetode.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs