MediaWatch

Soundvenue lancerer podcast

Musik, mode og filmmagasinet Soundvenue lancerer podcast, 'Soundvenue Filmcast', som tager de mest interessante film og serier under kærlig behandling.

Susanne Bier's Serena

Musik, mode og filmmagasinet Soundvenue har lanceret sin første podcast, Soundvenue Filmcast, som sætter fokus på de mest interessante aktuelle film og serier, skriver mediet i en presssmeddelelse.

Podcast-vært er Martin Bunk, Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop. I første skud tager de Susanne Biers film ‘Serena’ med Jennifer Lawrence og Bradley Cooper under kærlig behandling.

I anledning af nye afsnit af webserien ‘High Maintenance’ introducerer de også den nye bølge af små serier lavet direkte til nettet og diskuterer, hvad man kan bruge de korte fortællinger til i de lange tv-seriers tidsalder.

Endelig diskuterer de ugens vigtigste filmnyheder, ligesom de kommer med anbefalinger til, hvad man bør kaste sig over på streamingtjenesterne.

Mere fra MediaWatch

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs