MediaWatch

Soundvenue lancerer podcast

Musik, mode og filmmagasinet Soundvenue lancerer podcast, 'Soundvenue Filmcast', som tager de mest interessante film og serier under kærlig behandling.

Susanne Bier's Serena

Musik, mode og filmmagasinet Soundvenue har lanceret sin første podcast, Soundvenue Filmcast, som sætter fokus på de mest interessante aktuelle film og serier, skriver mediet i en presssmeddelelse.

Podcast-vært er Martin Bunk, Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop. I første skud tager de Susanne Biers film ‘Serena’ med Jennifer Lawrence og Bradley Cooper under kærlig behandling.

I anledning af nye afsnit af webserien ‘High Maintenance’ introducerer de også den nye bølge af små serier lavet direkte til nettet og diskuterer, hvad man kan bruge de korte fortællinger til i de lange tv-seriers tidsalder.

Endelig diskuterer de ugens vigtigste filmnyheder, ligesom de kommer med anbefalinger til, hvad man bør kaste sig over på streamingtjenesterne.

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs