MediaWatch

Soundvenue lancerer podcast

Musik, mode og filmmagasinet Soundvenue lancerer podcast, 'Soundvenue Filmcast', som tager de mest interessante film og serier under kærlig behandling.

Susanne Bier's Serena

Musik, mode og filmmagasinet Soundvenue har lanceret sin første podcast, Soundvenue Filmcast, som sætter fokus på de mest interessante aktuelle film og serier, skriver mediet i en presssmeddelelse.

Podcast-vært er Martin Bunk, Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop. I første skud tager de Susanne Biers film ‘Serena’ med Jennifer Lawrence og Bradley Cooper under kærlig behandling.

I anledning af nye afsnit af webserien ‘High Maintenance’ introducerer de også den nye bølge af små serier lavet direkte til nettet og diskuterer, hvad man kan bruge de korte fortællinger til i de lange tv-seriers tidsalder.

Endelig diskuterer de ugens vigtigste filmnyheder, ligesom de kommer med anbefalinger til, hvad man bør kaste sig over på streamingtjenesterne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs