MediaWatch

NetAvisen udvider i år med stor tv-redaktion

NetAvisen på RUC kan holde et højt "flow", når cirka 50 journalister sætter sig til tasterne og bag kameraet i de kommende uger.

Den journalistiske netavis på RUC - NetAvisen - er igen klar til at produceres stof på fuldt blus.

NetAvisen kan holde et højt gear, når cirka 50 journalister sætter sig til tasterne og stiller sig bag kameraet i de kommende uger. Med 50 journalister er redaktionen den største webredaktion i landet.

I år samarbejder NetAvisen med Metroxpress, så udvalgte nyheder bliver bragt på Mx.dk.

RUC-medie vil være del af mediebilledet

"Vi ser frem til, at vi skal være med til at sætte dagsordenen. Mediebrugerne vil få en masse historier om alt fra sundhed og videnskab til kommunalvalg og trafik," siger Maria Bendix, der er den ene af tre redaktører på NetAvisen.

På NetAvisen vil der både være stof til de læsere, der vil videre mere, og dem der også vil underholdes.

"Med så mange journalister og forskellige redaktioner har vi overskud til både at være med på de store historier, hvor vi dyrker væsentligheden og aktualiteten. Men vi vil også levere de sjove klikbaskere og de overraskende sidevinkler," siger Brigitte Alfter, der er NetAvisens anden redaktør.

I år leverer journalisterne nyheder fra redaktionerne Nyheder, #Tech, Social & Sundhed, Arbejdsliv, Trafik og KV13, sidstnævnte skriver om kommunalvalget.

Oven i det kommer en tv-redaktion med cirka 12 journalister.

NetAvisen åbnede for første gang i 2009.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere