MediaWatch

HBO indleder dansk lancering

I dag indleder HBO Nordic en gradvis dansk lancering cirka to måneder senere end først planlagt.

Der er nu bevægelse i den nordiske lancering af HBO Nordic - næsten to måneder senere end oprindelig annonceret.

Det skriver HBO Nordic på deres website og på Facebook.

"For at kunne levere en tilfredsstillende streaming oplevelse for alle, har vi besluttet at åbne vores tjeneste for et begrænset antal abonnenter i dag og øge antallet uge for uge," skriver HBO Nordic på Facebook, der indtil videre er tjenestens foretrukne kommunikationskanal.

Herefter vil HBO gradvist åbne tjenesten for fans, der har tilmeldt sig HBO Nordics nyhedsbrev - og som får første måned af deres abonnement uden omkostninger. Tilbuddet gælder alle, der tilmelder sig nyhedsbrevet inden nytår, skriver HBO.

Prisen er herefter 79 kr. per måned. Bindingsperioden hos HBO er 12 måneder ifølge sitet Dinside.no.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs