MediaWatch

Fynske Medier køber app-udvikler

Teknologivirksomheden Woerk ApS, der bl.a. har udviklet applikationer for DMI, er nu en del af Fynske Medier.

For at styrke sin position på det digitale marked har Fynske Medier P/S per 1. september købt 80 pct. af Woerk ApS, der udvikler applikationer til iPhone og Android. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Baggrunden er den kraftige vækst på mobilmarkedet - og efterspørgslen på applikationer til iPhone og Android.

”Derfor er det en virksomhed, der passer godt ind i Fynske Mediers
strategiske planer på det digitale område, og specielt er virksomhedens tekniske knowhow interessant for os. Vi vil tilføre Woerk ApS mere forretningsviden og investere yderligere for at skabe øget vækst i virksomheden. Fokus bliver også fremadrettet kundeorienterede løsninger”, siger Richard Wraae, direktør for Digitale Medier i Fynske Medier, i meddelelsen.

Woerk ApS, der har base i Odensen, står bl.a. bag DMI Byvejrets app - kundekredsen omfatter også blandt andet TDC YouSee, Boligsiden og Nybolig.

- LR

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs