MediaWatch

Krak satser på mobil-shopping

Når man åbner Kraks app på sin Iphone får man præsenteret et aktuelt tilbud eller "Krak deals", som kan købes direkte via mobilen, hvis man installerer en opdatering til app'en, skriver Krak i en pressemeddelelse. Det er et forsøg på at udfordre nogle af de lignende tilbuds-udbydere på markedet som Berlingske Medias Sweetdeal, dagensbedste.dk og downtown.dk.

Når man åbner Kraks app på sin Iphone får man præsenteret et aktuelt tilbud eller "Krak deals", som kan købes direkte via mobilen, hvis man installerer en opdatering til app'en, skriver Krak i en pressemeddelelse.

Det er et forsøg på at udfordre nogle af de lignende tilbuds-udbydere på markedet som Berlingske Medias Sweetdeal, dagensbedste.dk og downtown.dk.

"Vi er stolte over at være blandt de første i Danmark, som tilbyder social nethandel på mobilen. Med smartphonens voldsomt stigende popularitet flytter stadig mere datatrafik over på telefonen, og derfor er det et naturligt skridt at tage. Krak har en lang tradition for at føre købere og sælgere sammen, og det agter vi at fortsætte med at gøre på det spirende danske marked for mobilshopping. Krak Deals på Iphone er blot det første eksempel på, hvordan vores lokalt orienterede tilgang til mobil søgning kan øge relevansen for både brugere og annoncører," siger Stefan Kercza, adm. direktør for Eniro Danmark, som står bag Krak i en pressemeddelelse.

Kraks Iphone-app er hentet af næsten 200.000 danskere, som nu blot skal installere en opdatering til app'en for også at få Krak Deals på mobilen.

Med app'en kan brugeren se dagens deals i alle de byer, hvor Krak Deals finder gode tilbud. App'en forventes også snart klar til Android-telefoner.

- TBH

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs