MediaWatch

Mediehuset XYW overtager ungnyt.dk

Netavisen for unge, ungnyt.dk, bliver nu overtaget af mediehuset XYW ApS, skriver Ungnyt i en pressemeddelelse. Ungnyt.dk blev startet i 2008 af den dengang 14-årige Oskar Herrik Nielsen og satser på nyheder med en særlig relevans for unge. Netavisen bliver overtaget af mediehuset XYW, der blandt andet står bag work.dk, der er et karrieremedie for unge - og de to medier vil i kraft af den fælles målgruppe supplere hinanden godt, siger Kevin Rebsdorf, direktør i XYW ApS.

Netavisen for unge, ungnyt.dk, bliver nu overtaget af mediehuset XYW ApS, skriver Ungnyt i en pressemeddelelse.

Ungnyt.dk blev startet i 2008 af den dengang 14-årige Oskar Herrik Nielsen og satser på nyheder med en særlig relevans for unge. Netavisen bliver overtaget af mediehuset XYW, der blandt andet står bag work.dk, der er et karrieremedie for unge - og de to medier vil i kraft af den fælles målgruppe supplere hinanden godt, siger Kevin Rebsdorf, direktør i XYW ApS.

”Vi lever af at kommunikere virksomheders budskaber over for unge. Det gør vi igennem nogle af Danmarks stærkeste medier. Derfor var ungnyt.dk interessant for os,” direktør Kevin Rebsdorf i meddelelsen. Han understreger, at annoncesalget fremover vil blive effektiviseret på ungnyt.dk, men at sitet forbliver gratis at læse.

Salget betyder, at den tidligere ejer Oskar Herrik Nielsen også stopper som chefredaktør på Ungnyt.

- MS

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere