MediaWatch

Nordens net-mirakel får ny chef

Ny mulitimedieansvarlig skal sikre Norges største netavis-succes, VG.no, i fremtiden.

Ny mulitimedieansvarlig skal sikre Norges største netavis-succes, VG.no, i fremtiden.

Den nye ansvarlige redaktør for VG.no hedder Espen Egil Hansen, han skal udvikle både kvaliteten og bredden på sitet og kalder nettet en del af vores "nervesystem" i dag. Det skriver Dagenmedier.no.

Avisen Verdens Gang er en hverken en typisk morgenavis eller en typisk tabloidavis i betydningen lette nyheder. Men den Schibstedejede avis har fået mange mediehuses opmærksomhed ved at netavisen er Norges mest besøgte site.

Espen Eigil Han giver sit bud på, hvad der er nøglen til at bevare positionen:

"Vi skal have en god og bred nyhedsdækning. Produktet skal være så attraktivt, at folk aktivt vælger at gå til os. Vi har lykkedes vældig godt med at give folk god kvalitet og nytte. Det skal vi også gøre fremover."

Kaotisk forside
VG.no's kaotiske forsidedesign bliver der tilsyneladende ikke ændret ved under den ny ledelse, selvom en nytænkning af sitet er på vej.

"Designet er ikke rodet, det er effektivt. Vores forside, med en god stofblanding, kommunikerer vældig godt. Samtidig er det længe siden vi har gjort noget ved forsiden, så der kommer en omlægning."

VG Multimedia har fået rettighederne til fodbold på nettet fra 2009 og på det område skal der ske mange spændende tiltag, lover den nye chef. VG.no arbejder også med nye tjenester inden for rejser, læsertjenester såsom blogs og diskussionsfora.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs