MediaWatch

Netflix når højeste niveau i syv måneder på aktiemarkedet

Streamingtjenesten Netflix har fået vendt den negative udvikling i kundetilgangen, og det har betydet, at virksomhedens aktie har nået det højeste niveau i syv måneder

Foto: Patrick T. Fallon/AFP / AFP

Aktien i Netflix steg mandag for tredje handelsdag i træk med 4,2 pct., og streamingkæmpen har nu nået sit højeste niveau i syv måneder i 302,53 dollar.

Aktien vandt også frem torsdag med 8,0 pct. og fredag med 5,5 pct., og den er derfor gået op med næsten 20 pct. de seneste tre dage. Samtidig er den steget med mere end 80 pct. siden sin seneste bund omkring midten af maj.

Fremgangen for Netflix er kommet på bagkant af, at streamingselskabet i sit tredje kvartal fik vendt den negative udvikling i kundetilgangen, som var i første og andet kvartal.

Netflix er nemlig nu igen tilbage på vækstsporet og så i tredje kvartal antallet af betalende kunder vokse med 2,41 mio. abonnementer, viste regnskabet offentliggjort i oktober.

Streamingkæmpen, der netto tabte 1,2 mio. kunder i årets første to kvartaler, lovede samtidig en fremgang på yderligere 4,50 mio. kunder i det igangværende fjerde kvartal.

Netflix søsætter forsøg med live streaming

Netflix indgår ny rammeaftale i Norge om succesbaseret betaling for film

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs