MediaWatch

Uger efter sindedag i DR venter løstansatte stadig på svar

Forhandlinger med de 49 medarbejdere, der i september blev varslet opsagt i DR, er nu afsluttet, fortæller fællestillidsrepræsentant. Freelancere og tidsbegrænsede ansatte mangler dog stadig afklaring.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

39 ud af de 49 DR-medarbejdere, der i september blev prikket på skulderen med varsel om opsigelse, har forhandlet sig frem til en fratrædelsesaftale med public service-stationen, mens kun en enkelt er blevet opsagt, og to personer har sagt nej til nye stillinger på ”væsentligt ændrede vilkår”. Det fortæller Henrik Friis Vilmar, fællestillidsrepræsentant for DJ-medlemmer i DR, til Journalisten.

Meldingen kommer i forbindelse med, at forhandlingerne om vilkårene for de 49 medarbejdere, der blev udpeget på den såkaldte sindedag er blevet afsluttet, og selvom størstedelen har indgået en fratrædelsesaftale, understreger Henrik Friis Vilmar, at medarbejderne helst var fortsat i deres stillinger.

Selvom forhandlingerne er overstået udestår en afklaring for de mange løstansatte og freelancere i DR dog stadig, fortæller han til fagbladet.

”Jeg har opfordret ledelsen til at melde klart ud over for de løstansatte hurtigst muligt,” siger han og tilføjer, at ledelsen har lovet, at den ”meget snart” vil melde noget ud.

DR-general: ”Alle medarbejdere i DR skal have digitalt fokus - uanset funktion”

Overblik: DR ændrer i flere flagskibe og neddrosler på flow

DR-generaldirektør: ”Der vil komme mange store forandringer over de næste mange år”

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs