MediaWatch

Twitter: Aktionærer godkender salg til Elon Musk

Det blå stempel fra ejerne kommer, mens Twitter og Musk forbereder en retssag, da sidstnævnte siden indgåelsen af købsaftalen har valgt at trække sig fra handelen.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Aktionærerne i Twitter har ved en afstemning tirsdag godkendt aftalen om at sælge selskabet til Elon Musk, verdens rigeste person, for 54,20 dollar per aktie eller samlet 44 mia. dollar.

Det skriver Bloomberg News.

Det blå stempel fra ejerne kommer, mens Twitter og Musk forbereder en retssag, fordi den kendte rigmand siden indgåelsen af købsaftalen har valgt at trække sig fra handelen.

Tirsdagens afstemning varede officielt i 3 minutter, men aktionærerne havde forinden i flere uger haft mulighed for at indsende deres stemmer, og allerede mandag forlød det, at der var et flertal for salget til Elon Musk.

Med vedtagelsen af salget ligger det fast, at Twitter holder fast i aftalen med Elon Musk, og dermed er der udsigt til, at retssagen vil fortsætte.

I juli meddelte Elon Musk nemlig, at han annullerede handelen, fordi han mener, at Twitter har afgivet forkerte oplysninger om antallet af falske brugerkonti.

Retssagen indledes efter planen den 17. oktober i delstaten Delaware.

Aktien i Twitter stiger tirsdag med 1,9 pct., selv om sektoren for kommunikationsservice falder 3,8 pct., og Nasdaq dykker med 3,6 pct.

Tysk tv-selskab køber Warner Bros. Discovery ud af streamingtjeneste

Internt dokument sætter tal på Metas udfordringer i kamp med Tiktok

Her og Nu finder ny chefredaktør i egne rækker

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs