MediaWatch

JP/Politikens Erhvervsmedier henter ny finansdirektør og kommerciel direktør

En tom plads som finansdirektør og en ny post som kommerciel direktør er blevet fyldt hos JP/Politikens Erhvervsmedier og Watch Medier. Det skal være styrke udviklingen af forretningen.

Foto: Jens Dresling

JP/Politikens Erhvervsmedier har valgt at udvide sin direktion med en nyoprettet stilling som kommerciel direktør, samtidig med, at der er fundet en afløser for enhedens nyligt fratrådte finansdirektør Maria Addis. Det fremgår af en meddelelse.

1. oktober tiltræder Josephine Kilsgaard Holm som JP/Politikens Erhvervsmediers finansdirektør, mens Jørgen Momme Iversen 15. september indtager den nye stilling som kommerciel direktør med særligt ansvar for forretningsudvikling og HR.

Josephine Kilsgaard Holm er statsautoriseret revisor og kommer til jobbet direkte fra revisions- og konsulenthuset PwC. Jørgen Momme Iversen kommer til sin stilling med erfaring fra en lignende stilling i onlineapoteket Apopro og har tidligere haft ansvar for udviklingen af abonnementsforretningen i Karnov Group.

JP/Politikens Erhvervsmedier råder bl.a. over Watch Medier - herunder MediaWatch - som leverer nichenyheder til en stribe erhvervsområder. Det er en enhed under JP/Politikens Hus.

Disclaimer: MediaWatch er en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Medarbejderne på MediaWatch deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs