MediaWatch

Nordiske Medier udvider overvågningsværktøj til Sverige

Overvågningsværktøj har lokket ”flere hundrede” kunder til, oplyser mediekoncernen. Nu lancerer de værktøjet på den anden side af Øresund.

Foto: Screenshot fra Nordiskemedier.dk

Efter gode erfaringer i Danmark lancerer Nordiske Medier overvågningsværktøjet ”Projektagenten” i Sverige. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

”Projektagenten” er et digitalt værktøj, der kan bruges til overvågning af bygge- og anlægsprojekter. Nordiske Medier skriver selv i pressemeddelelsen, at de ikke ønsker at oplyse det specifikke antal kunder i Danmark, men at det skal ”tælles i flere hundrede.”

”Vi havde meget høje forventninger, da vi etablerede ”Projektagenten” i Danmark. Og nu kan vi glæde os over, at resultaterne i produktets første leveår ligger på niveau med forventningerne,” udtaler adm. direktør i Nordiske Medier, Jesper Hansen, i pressemeddelelsen.

Nordiske Medier står bag udgivelsen af 50 online medier samt 30 printmedier, bl.a. de byggefaglige medier Licitationen - Byggeriets Dagblad og Mestertidende. Mediekoncernen har omkring 200 ansatte fordelt på Danmark, Norge og Sverige.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs