MediaWatch

Netflix: Afskediger yderligere 300 medarbejdere

Netflix fyrer yderligere 300 medarbejdere, efter streamingtjenesten oplevede en tilbagegang i abonnenter i seneste kvartal.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Efter at Netflix i sit seneste kvartal oplevede en tilbagegang i antallet af betalende kunder, der ellers var steget kraftigt gennem pandemien, så har streamingkæmpen indledt en spareøvelse.

På den baggrund kom det torsdag frem, at Netflix har afskediget yderligere 300 medarbejdere, skriver Bloomberg News.

”Selv om vi fortsat investerer betydeligt i forretningen, foretager vi disse justeringer, så vores omkostninger vokser på linje med vores langsommere indtægtsvækst,” lyder det fra en talsperson hos Netflix.

”Vi er så taknemmelige for alt, hvad de har gjort for Netflix, og vi arbejder hårdt for at støtte dem gennem denne svære transition.”

I første kvartal mistede Netflix netto 200.000 abonnementskunder, og den udvikling har også fået koncernen til at varsle lanceringen af en gratis, men annoncefinansieret udgave af tjenesten.

Mere end hver tiende dansker har opsagt Netflix-abonnement i andet kvartal

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Illustreret Videnskab hentede ny chefredaktør med fortid på B.T., Sam Productions meldte om sikker sejlads gennem 2021, inden modvind ramte i 2022, og rundspørge viste begrænset vilje til at betale for podcasts. Dét og meget mere kan du blive klogere på i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Flertal vil af med spilreklamer

Et flertal af den danske befolkning mener, at spilreklamer bør forbydes. Det viser en meningsmåling, som Jyllands-Posten har fået lavet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs