MediaWatch

Insidebusiness kritiserer offentlig myndighed for deling af artikler

Nichemediet er havnet i clinch med Konkurrence og Forbrugerstyrelsen, efter sidstnævnte har delt artikler fra mediet med flere personer i styrelsen, end der er tegnet abonnement for. Det er brud på ophavsretten, mener Insidebusiness. Det afviser styrelsen dog.

Foto: PR/Jeppe Carlsen

Konkurrence og Forbrugerstyrelsen har gennem flere år delt artikler udgivet af Insidebusiness internt i styrelsen. Nu er parterne havnet i en konflikt, efter styrelsen har afvist, det er problematisk i forhold til aftalen med mediet og ophavsretten, og derfor ikke vil ændre sin praksis.

”Vi har af flere omgange gjort opmærksom på, at det ikke var rimeligt og i mindelighed forsøgt at få styrelsen til at betale for et større abonnement til hele organisationen. Men det har styrelsen nægtet,” fortæller Insidebusiness’ redaktør og medejer, Morten Johnsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

B.T.'s fejlskud bekymrer ikke brancheorganisation

Direktør for Danske Medier ser B.T.’s investeringslyst som et sundhedstegn, selv om storbyeventyret kuldsejlede på under et år. Det er dog nødvendigt at knække koden til de lokale og digitale læsere, mener han.

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs