MediaWatch

Twitter falder efter Hindenburg ser risiko for Elon Musks budpris

Det sociale medies aktie falder efter melding fra investeringsanalyseselskabet om, at købsprisen på Twitter kan falde.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix


Twitter-aktien falder 2,9 pct., efter at Hindenburg Research ser betydelig risiko for, at aftalen med Elon Musk vil blive lavere prissat.

Det skriver Bloomberg News.

”Musk sidder med alle kortene. Hvis Musks Twitter-bud forsvandt i morgen, ville Twitters egenkapital falde med 50 pct. fra niveauet i dag. Som konsekvens deraf ser vi en signifikant risiko for, at købsaftalen bliver prissat lavere,” lyder det i en rapport fra Hindenburg Research.

Hindenburg, der er et short-fokuseret investeringsanalyseselskab, meddeler i samme ombæring, at det har en short-position i Twitter.

Twitter-aktien falder til 48,37 dollar og dermed er afstanden til Elon Musks opkøbsbud på 54,20 dollar per aktie øget til knap 6 dollar per aktie.

Teslas grundlægger, Elon Musk, bød 54,20 dollar per aktie eller samlet set cirka 44 mia. dollar for at få fingrene i det sociale medie.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs