MediaWatch

Nordisk Film barsler med streamingtjeneste

Det Egmont-ejede filmselskab er på trapperne med en streamingtjeneste under navnet Nordisk Film+, som samler de to tjenester Min Bio og Dansk Filmskat.

Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet/Ritzau Scanpix

Nordisk Film kaster sig inden for den nærmeste fremtid ind i kampen om streamingkunder med streamingtjenesten Nordisk Film+. Det skriver flere medier, bl.a. meremobil.dk og Berlingske.

Tjenesten samler de to Nordisk Film-ejede filmportaler, Min Bio og Dansk Filmskat, under én fane og er en videreudvikling af selskabets eksisterende filmtjeneste, der blev lanceret i 2018 som et eksklusivt tilbud til Yousee-kunder. Siden har også internetkunder hos Waoo fået adgang, og nu bliver den altså udrullet som en streamingtjeneste for alle i konkurrence med det stigende streamingudbud i Danmark med et særskilt indhold for både børn og voksne.

Lanceringsdatoen og månedsprisen for et abonnement er ikke offentliggjort, men ifølge Meremobil.dk vil nuværende kunder hos Dansk Filmskat og Min Bio kunne fortsætte på deres eksisterende pris på 49 kr. om måneden, 270 kr. per halvår eller 468 kr. om året.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs