MediaWatch

Morten Strunge har kurs mod slutspil om globalt lydmarked med trecifret millioninvestering

Med en investering på over en halv mia. kr. skal skalerbarheden i den godt to år gamle podcast- og lydbogsplatform Podimo for alvor stå sin prøve, siger iværksætter og ejer Morten Strunge, der forventer nye og større investeringsrunder.

Foto: Podimo

Med en kapitalrejsning på 513 mio. kr. er den to år gamle startup Podimo et af de sjældnere syn i den danske medieandedam. Der er langt mellem vækstvirksomheder, der som Podimo har det globale marked for øje og ikke lever af indtjening, men af investorernes tillid til, at den kommer, når markedspositionen er erobret.

Podimo havde i seneste årsregnskab, der dækkede et halvt år fra juli til december 2020, et underskud på 38 mio. kr. Men det er potentialet i en markedskage, der ifølge Morten Strunge ventes at vokse med et trecifret milliardbeløb, som investorerne har købt ind på.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs