MediaWatch

Anonymt anmelderpar på Instagram flytter ind hos Frihedsbrevet

Instagramfænomenet To Sultne Piger skal levere madanmeldelser til Frihedsbrevet.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Fra på fredag vil man ikke kun kunne læse anmeldelser af restauranter og spisesteder fra Instagramparret To Sultne Piger på det sociale medie - men også i Frihedsbrevets nyhedsbrev Fri Tid. Det skriver ansv. chefredaktør Mads Brügger i sit nyhedsbrev Fri Mads og på Twitter.

Bag Instagramkontoen To Sulte Piger eller @tosultnepiger gemmer sig to piger, som ikke ønsker at stå frem med navn for at undgå at blive genkendt, når de er ude for at anmelde. Ifølge Mads Brügger kan han dog "garantere for", at de findes i virkeligheden.

Frihedsbrevet opererer allerede med en anonym skribent i et nyhedsbrev om den kriminelle underverden, hvor forfatteren går under navnet "Den Sorte Svane".

Nyhedsbrevet Fri Tid, som handler om idéer til oplevelser i weekenden, har udover To Sultne Piger i forvejen én skribent i form af Simon Juul, som ikke dækker over andre end ham selv.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs