MediaWatch

Nyt lokalmedie går i luften med støtte fra lokal fond

Ugeavisveteran og lokale kræfter står bag nyt lokalmedie, der vil være annoncefrit og medlemsbaseret. Opstarten er bl.a. finansieret med hjælp fra lokal fond. Det er sjældent, at fonde støtter medier, men måske vil det ske oftere, siger forsker.

Foto: Screenshot

Falkoneren er navnet på et nyt netbaseret lokalmedie på Frederiksberg, hvor kommunen har jagtfalke i sit logo og huser gadenavne som Falkoner Allé, hvor der for år tilbage foregik opdræt af selvsamme rovfugl. Deraf navnet på lokalmediet.

Den lille kreds af initiativtagere bag omfatter freelancejournalist Jeanette Hougaard, som har haft flere redaktørposter på lokale ugeaviser i Nordsjælland og hovedstaden, blandt andet for Frederiksberg Bladet (i dag FrederiksbergLIV). Avisen var tidligere ejet af børsnoterede North Media, der i 2016 også overtog blandt andre Lokalavisen Frederiksberg, som blev lukket kort efter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Lindhardt og Ringhof opkøbte hos konkurrent, årsregnskaber viser tilbagegang i tv-branchen og jobskifte var der mange af i uge 32. Dét og meget mere kan du læse mere om i denne uges overflyvning over mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs