MediaWatch

Tidligere B.T.-partner bruger hackere til forbedring af it-sikkerhed

Den schweiziske mediekoncern Tamedia indleder jagt på huller i it-sikkerheden med et såkaldt "bug bounty"-program, hvor hackere hjælper med at identificere svagheder. Det sker efter cyberangreb sidste år.

Foto: Colourbox

Den tidligere ejer af Metroxpress og medejer af B.T., Tamedia, blev i november og december sidste år udsat for et større cyberangreb mod medierne, og det får nu den schweiziske mediekoncern til at gå nye veje for at forbedre it-sikkerheden, skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Det sker med åbningen af en såkaldt "bug bounty"-program, hvor sikkerhedseksperter og venligsindede, etiske hackere bliver belønnet for at identificere svage led i Tamedias digitale systemer. Programmet løber i samarbejde med gruppen Bugcrowd og har været i gang i et stykke tid med inviterede eksperter og hackere, men nu åbnes det for alle.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs