MediaWatch

Frihedsbrevet henter tidligere chefredaktør på Euroman til nyt nyhedsbrev om fodbold

Mads Brüggers mediesatsning udvider med et ottende nyhedsbrev og hiver tidligere Euroman-chefredaktør ind som skribent.

Kasper Steenbach, ny skribent på Frihedsbrevet. | Foto: PR/Frihedsbrevet/ Klaus Vedfelt

Frihedsbrevet udvider sin portefølje med et ottende nyhedsbrev, der får titlen "Fri Spark" og vil omhandle fodbold.

Det skriver mediets ansv. chefredaktør og adm. direktør Mads Brügger i sit ugentlige skriv, Fri Mads.

Som skribent får Fri Spark journalist og forfatter Kasper Steenbach, der i sommer forlod sin stilling som chefredaktør på det Aller-ejede mandemagasin Dossier. Han har forfattet flere bøger om fodbold - senest fik han i maj udgivet "Holdet" om det danske herrelandshold på Gyldendal. Han var desuden Italien-korrespondent for Tips-bladet i 2006-2007.

"Jeg er sikker på, at Steenbach kommer til at skrive et både begavet og personligt nyhedsbrev om fodbold, som vil være pligtlæsning, hvis man interesserer sig for dette smukke spil," skriver Mads Brügger om det nye nyhedsbrev.

Fri Spark udkommer første gang på lørdag og bliver Frihedsbrevets andet nyhedsbrev med sport som omdrejningspunkt. Det andet, Fri Hjul, blev lanceret i september, drejer sig om cykelsport og skrives af Bastian Emil Goldschmidt.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs