MediaWatch

Nuuday rykker ind på hele Norlys fibernet

Fra i dag dækker Nuuday og Yousee nu hele Norlys fibernet. Det er en udvidelse af et eksisterende samarbejde mellem de to selskaber.

Jon James, adm. direktør i Nuuday | Foto: PR

Norlys og Nuuday udvider fra i dag det nuværende samarbejde om adgang til fibernettet. Det udvides fra at have dækket det tidligere Eniig-område til også at omfatte fibernettet i det tidligere Sydenergi-område, skriver Nuuday. Det giver Nuuday, der bl.a. står bag Yousee, adgang til 700.000 husstande og virksomheder på Norlys´ netværk.

"Vores ambition er, at alle husstande får de bedste produkter og den bedste forbindelse på adressen, og vores kunder efterspørger i stigende grad fiberforbindelser. Derfor er vi glade for, at vi fra i dag kan tilbyde kunder på hele Norlys’ fibernet fleksible tv-løsninger og internet fra YouSee og digitale erhvervsløsninger fra TDC Erhverv. Og inden længe også lynhurtigt internet fra Hiper," siger Jon James, adm. direktør i Nuuday.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs