MediaWatch

Apple i endnu et rekordryk - investorer forventer streamingnyt

Investorer satser på spændende streamingnyt fra Apple, der tirsdag steg for fjerde handelsdag i træk.

Foto: MIKE SEGAR/REUTERS / X90033

Investorerne bed igen tirsdag let i æbleaktien, som satte endnu en lukkerekord efter et plus på 1,6 pct. til 156,69 dollar.

Det var fjerde handelsdag i træk, at Apple steg, da analytikernee øjner bedre end ventet salg af iPhone 12 og en spændende, snarlig lancering af iPhone 13.

Netop tirsdag fik aktien ekstra luft, fordi California-koncernen i en mail har indkaldt til en livepræsentation med titlen "California Streaming". Muligvis af et nyt streamingprodukt.

"Vi ser fortsat, at Apple-aktien har mange katalysatorer foran sig frem mod bagkanten af året, herunder den kommende lancering af iPhone 13, men også på grund af lave investorforventninger for iPhone og samlede indtægter i regnskabsåret 2022 drevet af bekymring omkring tidligere cyklus-toppe forbundet med 5G," siger Samik Chatterjee, analytiker hos JPMorgan, til Yahoo! Finance.

JPMorgan har et kursmål for Apples aktie på 180 dollar.

Apple slækker på betalingskrav til mediebranchen 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs