MediaWatch

Movia og Soundvenue udruller digitalt univers til kulturoplevelser på farten

Soundvenue skal stå for indholdsproduktionen til et projekt, der skal fortælle brugere om kulturoplevelser, der kan ses, når de tager det offentlige til og fra bl.a. museer.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Mediet Sondvenue og transportselskabet Movia har slået pjalterne sammen og skabt indholdsuniverset Kulturator, der igennem forskellige digitale platforme fortæller brugere om kulturoplevelser i nærheden af Movias ruter. Der skriver Kulturmonitor.

Ideen er, at Kulturator skal inspirere personer med kulturelle tilbøjeligheder til at tage offentlig transport til og fra de nyligt genåbnede museer, teatre og lignende ved at give informationer og fortællinger, der kan gøre selve pendlingen til en oplevelse i sig selv.

Soundvenue Creative, mediets content bureau, står for indholdsproduktionen til universet, som løbende bliver opdateret, og bl.a. tæller en "Månedens Kulturator" - en kendt personlighed, der fortæller om sine foretrukne kulturperler. Movia lægger infrastruktur til projektet.

Kulturator gik i luften 17. maj og er tilgængelig på et website, i videoformat i Movias toge og busser samt på de store sociale medier.

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs