MediaWatch

Tiktok åbner nordisk kontor i Stockholm

En række medarbejdere er allerede ansat, og flere er på vej til Tiktoks kontor i Stockholm, som skal udbygge platformens nordiske tilstedeværelse.

Foto: Danish Siddiqui/Reuters/Ritzau Scanpix

Videoplatformen Tiktok går ind på det nordiske marked og åbner et kontor i den svenske hovedstad, Stockholm. Det skriver selskabet i en meddelelse.

I spidsen for Tiktoks nordiske division står Liv Sandberg, som tidligere har været ansat hos Facebook. Tiktok har allerede ansat medarbejdere til det nordiske indtog og vil ansætte "dusinvis" af yderligere ansatte det kommende år, oplyser selskabet.

"Hovedopgaven for holdet er at understøtte brands, annoncører og små og mellemstore virksomheder i udvikling af deres tilstedeværelse på Tiktok og opbygge kendskab til platformen i Norden," skriver Tiktok i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs