MediaWatch

GroupM lægger mere vægt på konsulentforretning med ny Google-certificering

Ny certificering fra Google flytter GroupM videre i processen fra klassisk mediebureau til digital konsulentforretning.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Mediebureaugruppen GroupM Nordic har fået certificeringen Google Marketing Platform Sales Partner af Google, oplyser bureauet i en meddelelse.

Certificeringen betyder, at GroupM får mulighed for at forhandle licenser til alle produkter på Google Marketing Platform. I samme ombæring oprettes en særskilt afdeling hos GroupM, som skal arbejde med Google Sales Partner-opgaver. Den bliver ledet af Michael Hein Krogh.

Partnerskabet betyder samtidig, at GroupM gør et større nummer ud af sin konsulentforretning med "ambitionen om at flytte GroupM fra en traditionel mediebureaugruppe til at være et digitalt konsulenthus", skriver bureauet i meddelelsen.

"Vores partnerskab med Google som Sales Partner inden for Google Marketing Platform vil accelerere vores rådgivningsforretning inden for digital transformation. De seneste 18 måneder har vi oplevet en massiv vækst i disse projekter, og med Sales Partner certificeringen har vi allerede nu vundet flere projekter både i og udenfor Norden," siger Jonas Hemmingsen, adm. direktør hos GroupM, i meddelelsen.

GroupM favner bl.a. bureauerne Mediacom, Mindshare og Wavemaker.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs