MediaWatch

Schibsted i Sverige vil sælge annoncer baseret på kontekst

Tre svenske medier, der alle er ejet af Schibsted-koncernen  herunder Aftonbladet, går i luften med ny fælles platform for annoncesalg, der vil matche annonceplacering med indholdet i artikler.

Foto: Schibsted/PR

Mediekoncernen Schibsted lancerer et annonceprodukt, hvor annoncører kan købe reklameplads hos tre af selskabets svenske medier baseret på artiklers indhold. Det skriver Dagens Media.

Det nye annonceværktøj har fået navnet Keyword Matching, og tanken er, at annoncører vælger ord eller vendinger i artikler, som annoncerne så bliver placeret sammen med. Værktøjet bliver tilgængeligt hos Schibsted-medierne Aftonbladet, Svenska Dagbladet og Omni.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs