MediaWatch

Digital udviklingsdirektør hos Berlingske Media stopper

Berlingske Media siger farvel til digital udviklingsdirektør, der efter seks år forlader mediehuset til fordel for en stilling som teknologidirektør i norsk selskab.

Foto: PR/Berlingske Media

Berlingske Media bliver en digital profil mindre fra nytår. Efter seks år i mediekoncernen stopper digital udviklingsdirektør Christian Stavik, der skifter til en stilling som teknologidirektør i norske Noroff – en uddannelsesinstituion med fokus på digitale medier og teknologi.

"Jeg har haft nogle fantastiske år i Berlingske Media, hvor vi er kommet rigtig langt, men efter seks år er det også fint at komme videre og prøve kræfter med noget nyt. Jeg skal arbejde med nogle af de samme ting omkring skalering og brugeroplevelse, som jeg har gjort i Berlingske Media. Det er der perspektiv i, og det vil jeg rigtig gerne prøve," siger Christian Stavik til MediaWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs