MediaWatch

Ræson sender historiemagasin på gaden

Til november udvider det politiske medie Ræson med et nyt historiemagasin, Æra, der skal udkomme fire gange om året og primært have historikere som skribenter.

Foto: PR/Ræson

Med navne som historikerne Bo Lidegaard og Jeanette Varberg på byline knopskyder det politiske medie Ræson med et historiemagasin i november. Det oplyser journalist og tv-vært Clement Kjersgaard, der står bag Ræson, i en meddelelse.

Med lanceringen får de historieinteresserede endnu et tilbud i markedet, hvor Bonnier Publications udgiver Historie, og Politiken også prøver at få plads med det abonnementsbaserede Historie.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs