MediaWatch

Facebooks medarbejdere kan få 1000 dollar ved at arbejde hjemme

Techselskabet vil give sine medarbejdere mulighed for at arbejde hjemme det næste år med et tilskud på 1000 dollar.

Foto: Francois Mori/AP/Ritzau Scanpix

Som konsekvens af coronakrisen opfordrer Facebook sine medarbejdere til at arbejde hjemme frem mod juli 2021 og tilbyder 1000 dollar svarende til over 6000 kr., som medarbejderne kan bruge til indretning af hjemmekontor. Det skriver Finans, der refererer Reuters.

"Baseret på vejledning fra eksperter og beslutninger fra vores interne diskussioner om disse ting har vi valgt at give medarbejderne mulighed for frivilligt at arbejde fra hjemmet frem til juli 2021. I denne sammenhæng giver vi medarbejderne 1000 dollars til kontorudstyr," siger en repræsentant fra Facebook til Reuters.

Dermed føjer Facebook sig til listen af techselskaber, der vil lade de ansatte arbejde hjemmefra ind i det næste år. Senest har Google også givet hovedparten af sine medarbejdere mulighed for at arbejde fra hjemmekontoret indtil sommeren næste år.

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs