MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Sparerunde hos Jysk Fynske resulterede i 94 nedlagte stillinger, skrevne nyhedsmedier har mistet 1100 årsværk på tre år, og JP/Politikens Hus' ledelse satte ord på koncernens 2025-strategi. Det er sommer, men ugen har ikke skortet på nyheder fra Mediedanmark. Få overblikket her.

Foto: Mathias Svold

Uanset om du tog turen ud i sommerlandet sammen med hovedparten af de danske børnefamilier sidste fredag, eller om du stadig slaver sommerdagene væk på kontoret, er ugens højdepunkt naturligvis det samme: MediaWatchs tour de Mediedanmark i den forgangne uge. Nyd den gerne med en kølig Aperol Spritz med grape, der på redaktionen er spået til at blive sommerdrinken 2020.

Her på MediaWatch rimer sommer på den årlige sommerstafet "MediaWatchs Sommerbarometer", som er sendt på omgang i medielandet. I denne uge kan du læse om ferieplaner og halvårets op- og nedture fra Ole Søndergaard, Radio ABC, Lea Korsgaard, Zetland, Jacob Søndergaard, Gutkind, Ulrik Petersen, Dentsu Aegis og Ulla Pors, TV 2 News.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs