MediaWatch

Sådan holder MediaWatch dig opdateret i sommerugerne

MediaWatch ændrer udgivelsesrytme de næste fem uger, hvor du får et dagligt nyhedsbrev med døgnets vigtigste medienyheder – og et fast sommerindslag.

Foto: Watch Medier

Kære læser

Juni nærmer sig sin afslutning, og for mange er sommerferie enten allerede skudt i gang, eller også bliver den det snart. Det betyder, at MediaWatch ændrer udgivelsesrytme fra uge 27 til og med uge 31 og udkommer med ét dagligt nyhedsbrev i stedet for de sædvanlige to.

Vores ugentlige lørdagsnyhedsbrev MediaWatch Briefing udkommer som normalt hver lørdag. Mediemagasinet Q&co. holder sommerferie i juli og vender tilbage i august.

Med det daglige nyhedsbrev bliver du opdateret på dagens vigtigste nyheder fra mediebranchen – og en række medieprofiler gør status på første halvår i det faste sommerindslag MediaWatch Sommerbarometer.

Nyhedsbrevet vil i ugerne 27-31 lande i indbakken mellem kl. 10.00 og 10.30 på ugens hverdage. Redaktionen er på pinden gennem hele sommeren og kan kontaktes på redaktion@mediawatch.dk eller tlf. 3330 8369.

MediaWatch er tilbage med to daglige nyhedsbreve mandag 3. august.

Med ønsker om en rigtig god sommer,

Redaktionen

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs