MediaWatch

United Production hyrer Nikolaj Steen til fiktionssatsning

Instruktør og manuskriptforfatter Nikolaj Steen skal bl.a. styrke udviklingen af mellemstore tv-serier som ny fiktionschef i produktionsselskabet United.

Nikolaj Steen (th) skal udvikle fiksionsforretningen hos United Production, der er stiftet af Mads Lund (tv) og Louise Ellerbæk (mf) Foto: Anders Birch

United Production skruer op for udviklingen af fiktionsserier og har til formålet hentet instruktør, manuskriptforfatter og producent Nikolaj Steen til huset som ny fiktionschef.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Stillingen er nyoprettet og skal give United Production mere fodfæste på et fiktionsmarked, der oplever stigende efterspørgsel bl.a. i kraft af opblomstringen af streamingtjenester. Opgaven bliver både at coache og udvikle danske manuskripter som kreativ producent og at bearbejde fiktionsformater fra bagkataloget i den internationale producentgruppe ITV, som United Production er en del af.

”Nikolaj er i vores øjne en af Danmarks førende instruktører i de mellemstore fiktionsserier, som der i disse år er efterspørgsel efter fra broadcasters og streamingtjenester. Nikolaj kommer til at arbejde sammen med vores fiktions-producent-kollegaer i Norden og resten af verden," lyder det fra stifterne af United Production, Mads Lund og Louise Ellerbæk, i meddelelsen.

Nikolaj Steen er tidligere udviklingsproducent på Metronome Productions og har som instruktør bl.a. stået bag tv-serierne "10 år senere" til DR3 og "Minkavlerne" til TV 2 Zulu og været forfatter på DR2-serien "Labans jul" samt filmen "Oldboys".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere