MediaWatch

Dansk topchef for mediebureau forlader selskabet

Mediebureauet Dentsu Aegis Networks' adm. direktør for Norden og Central- og Østeuropa har fået nyt job i en dansk virksomhed, men fortsætter i bureauets bestyrelse.

Foto: Issei Kato/Reuters/Ritzau Scanpix

Lars Bo Jeppesen forlader efter 16 år mediebureaugruppen Dentsu Aegis Network, hvor han har titel af adm. direktør for Norden og Central- og Østeuropa. Det skriver Markedsføring.

"Når jeg har besluttet at stoppe som CEO i Dentsu, skyldes det ikke et fravalg af Dentsu, men at jeg er blevet tilbudt en meget spændende udfordring i en dansk virksomhed, som jeg virkelig gerne vil arbejde med," lyder det i en pressemeddelelse, hvor det ikke fremgår, hvilken virksomhed han rykker videre til.

Lars Bo Jeppesen forlader stillingen i Dentsu Aegis 30. april, men fortsætter som medlem af bestyrelsen for bureaugruppens danske selskab.

Nyheden kommer i kølvandet på, at bureauets danske gren for en måned siden sagde farvel til daværende direktør Mads Bredal. Ifølge Lars Bo Jeppesen er der ingen forbindelse mellem de to direktørers afsked med bureaugruppen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs