MediaWatch

Medieanalyseselskab får ny bestyrelse

I marts bliver der skiftedag i bestyrelsen hos Retriever, når en række chefer og direktører fra nordiske medieselskaber træder ind i bestyrelsen.

Foto: Screenshot fra Retriever.dk

Retriever, der beskæftiger sig med medieanalyse, skifter ud på posterne i bestyrelsen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Hidtil har bestyrelsen bestået af repræsentanter fra ejerne TT og NTB, der driver nyhedsbureauer i hhv. Sverige og Norge. Men nu hentes der med effekt fra marts kræfter fra en række store skandinaviske medieselskaber ind til at bestride bestyrelsesposterne.

Formand bliver Mats Johansson, direktør for Bonnier News. Derudover vil bestyrelsen bestå af John Kvadsheim, koncerndirektør hos norske Amedia, Mads Storvik, direktør for NTB, Lina Hedenström, direktør for svenske NTM, og Martin Frey, chef for Schibsted Growth.

"Retriever konkurrerer i et marked med høj forandringstakt. At forny bestyrelsen er en måde at skabe en forudsætning for, at Retriever kan blive mere agil, kundefokuseret og innovativ," udtaler kommende bestyrelsesformand Mats Johansson i meddelelsen om udskiftningen i Retrievers bestyrelse.

Retriever omsatte i 2019 for cirka 260 mio. kr. Selskabets største markeder er Norge og Sverige, mens Retriever melder om stærkest vækst i Danmark og Finland.

Adm. direktør for Retriever er Robert Söderling.

Dagens Media skriver, at Retriever skal drives mere uafhængigt af nyhedsbureauet TT end hidtil. Hos TT er der udskiftning på posten som adm. direktør. Jonas Eriksson, der hidtil også har været bestyrelsesformand for Retriever, forlader direktørposten og erstattes af Per-Anders Broberg, hidtidig salgschef hos TT.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere