MediaWatch

Snap overrasker på brugertallet - men skuffer på prognose

Den sociale medietjeneste har fremlagt regnskab for årets tredje kvartal. Det viste flere brugere end ventet, man forventningerne til fjerde kvartal halter efter.

Foto: Janus Engel

Amerikanske Snap, som ejer den sociale beskedtjeneste Snapchat, har med sit regnskab for tredje kvartal overrasket investorerne positivt med flere daglige brugere end ventet. Prognosen for fjerde kvartal ligger også over konsensus.

Derimod halter forventningerne for de finansielle tal efter konsensus. Aktien faldt 3,4 pct. i eftermarkedet.

I tredje kvartal havde Snap 210 mio. daglige brugere mod ventede 206,1 mio. daglige brugere ifølge Bloomberg News.

Det tal ses vokse i det igangværende fjerde kvartal til intervallet mellem 214 og 215 mio. daglige brugere, mens analytikerne her på forhånd regnede med 208,1 mio. daglige brugere.

Snap regner samtidig med at nå en omsætning på 540 til 560 mio. dollar i fjerde kvartal, mens driftsresultatet ses ende imellem 0 og 20 mio. dollar. Til sammenligning regner Wall Street med 557 mio. dollar på toplinjen og et driftsresultat på 13 mio. dollar.

Snap kom gennem sit tredje kvartal med et justeret underskud per aktie på 4 cent, mens omsætningen landede på 446 mio. dollar. Analytikerne havde ifølge Bloomberg News regnet med en indtjening per aktie på minus 5 cent og en omsætning på 438 mio. dollar.

/ritzau/FINANS

Mere fra MediaWatch

Dansk Erhverv: Vinterhjælpen er ikke nok for nogle virksomheder

De danske virksomheder er presset hårdt af den høje energipriser, og derfor er den politiske vinter-hjælpe-pakke en vigtig håndsrækning, når der nu ikke findes et politisk quick fix på problemet, lyder det fra brancheorganisationen, der også må konstatere, at det ikke vil være nok til at redde alle.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs