MediaWatch

Altinget henter ny direktør fra Aller Media

Altinget-koncernen har fundet afløseren for Per Mikael Jensen i skikkelse af markedsdirektør fra Aller Media. Konsolidering og klargøring af virksomheden til nye produkter og markeder står på listen over opgaver.

Christoph Nørgaard tiltræder direktørjobbet hos Altinget-koncernen 1. november. | Foto: Arthur Joseph Cammelbeeck/Altinget)

Christoph Nørgaard skifter efter knap to års ansættelse Aller Media ud med Altinget-koncernen, hvor han bliver ny adm. direktør. Det skriver Altinget.

Rasmus Nielsen Holding, som selskabet bag Altinget hedder, står ud over det danske medie bag Altinget i Sverige, Mandag Morgen og Grønbechs Hotel på Bornholm. Christoph Nørgaard tiltræder direktørstillingen 1. november, og det bliver dermed et farvel til Aller Media og posten som direktør for salg og marked. Tidligere har han haft ledende stillinger hos Telia og TDC.

"I en tid med fake news og dalende tillid til medier og institutioner har Altinget og Mandag Morgen en helt central rolle i vores samfund. Den position har jeg fra starten været tiltrukket af," siger Christoph Nørgaard til Altinget om sit kommende job.

Direktørposten tilhørte frem til august Per Mikael Jensen, men vejene skiltes på grund af uenighed om den fremtidige strategi og væksttempoet. Siden da har økonomidirektør Rune Vinther Jensen været konstitueret på direktørposten.

Kontrolleret vækst på agendaen

Rasmus Nielsen, Altingets stifter og bestyrelsesformand for koncernen, lægger ifølge Altinget bl.a. vægt på, at væksten i forretingen skal fortsætte, men være kontrolleret. Han peger samtidig mod udlandet for vækst, og så skal selskabets evne til at tjene penge have et spark bagi.

"Christoph Nørgaards baggrund i telebranchen er central for os. Branchen er som os abonnementsbaseret og har oplevet stor vækst- og indtjeningsevne. Med afsæt i en større familieejet medievirksomhed kommer Christoph ligeledes med stærke kommercielle kompetencer. Det vil komme ham og os til gode i opgaven med gennem kontrolleret vækst og omkostningsstyring at øge lønsomheden, så koncernen konsolideres og klargøres til nye produkter og markeder," siger Rasmus Nielsen til Altinget.

Da Rasmus Nielsen Holding for en måneds tid siden præsenterede regnskab, meddelte selskabet, at en ny direktør var fundet – og altså nu præsenteret.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs