MediaWatch

Digital chef i Saxo rykker til gavekortselskab under Egmont

Det Egmont-ejede gavekortselskab Gogift genbesætter stillingen som direktør for ecommerce og marketing med den hidtidige digitale chef hos den digitale boghandel Saxo.com.

Foto: Egmont/PR

Efter fire år i rollen som digital chef i netboghandlen Saxo.com skifter Claus Kenberg til gavekortsvirksomheden Gogift, som er en del af Nordisk Film og Egmont-koncernen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Claus Kenberg får med titel af direktør for ecommerce og marketing bl.a. ansvar for at understøtte virksomhedens globale ambitioner og udrulle nye gavekoncepter.

"Hos Gogift er vi på en datadrevet forandringsrejse, hvor vi skal bringe mange af vores digitalt skalérbare gavekoncepter ud i hele verden. De seneste år har vi fulgt Claus Kenbergs arbejde, og jeg kan ikke forestille mig en bedre person til at tage lederskab for vores fremtidige ambitioner inden for e-handel og digital marketing," siger adm. direktør for Gogift Henrik Ravn.

Virksomhedens tidligere chef for ecommerce og marketing Nicole Bellaiche blev i juni hentet til en stilling som salgs- og marketingschef for forlaget People's Press.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere